A+ R A-

Програма "Код Зелено"

Програма "Код Зелено" има за цел да популяризира "зеления" начин на живот във всекидневието. Тя се основава на разбирането, че за да направиш избор, са необходими достъпна информация и подкрепяща среда.

Програмата включва:

  • ЕКОКАТАЛОГ - синьо-зеленият портал (от 2009)
  • "Моги - зелената маймуна" - списание за деца и родители (2009 - 2010)
  • "За да бъдеш фешън - дръж се като баба си" (2009)
  • "Направи едно дърво известно" (2009)


ЕКОКАТАЛОГ

Нека синята планета остане все така зелена.

ЕКОКАТАЛОГ е електронен портал, чиято мисия е да популяризира отговорен към себе си и към природата начин на живот. Създаден е с амбицията да събере на едно място най-важното от областта на екологията като наука, политика и всекидневие, да бъде връзка между "зелените" хора и "зелените" идеи. Предназначен е за ФИРМИ – които търсят или предлагат еко (био, органик) продукти, пазари, партньорство, за ОРГАНИЗАЦИИ – които търсят или предлагат идеи за еко начин на живот в дома и офиса, в града и през ваканцията, за ЕНТУСИАСТИ – които са готови да експериментират и да променят света и себе си.

Фирменият каталог на ЕКОКАТАЛОГ е единственият каталог, който събира на едно място компании (производители и търговци) и нестопански организации - всички, които предлагат продукти и услуги, свързани с екологията и екологичния начин на живот.

www.ecocatalog.eu

Код Зелено

Зелен град